De leukste gokkasten

Net als iedere andere liefhebber van online gokkasten ben jij doorlopend op zoek naar nieuwe en aantrekkelijke gokkasten om op te spelen. Een korte zoektocht leert je dan al dat je meer dan voldoende keuze hebt en dat het aantal verschillende gokkasten steeds verder toeneemt. Ben je uitgekeken op de reguliere fruitmachine en écht toe aan iets nieuws? Dan helpen de grote software providers binnen de gokindustrie je een handje. Om je inspiratie te geven omtrent de keuze voor een nieuwe gokkast hebben we de leukste gokkasten van dit moment voor je op een rij gezet.

Gokkast

Gokkasten met een muzikaal thema

Eén van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online gokkasten is dat je steeds vaker speciale thema’s tegenkomt, waaronder de muzikale thema’s. Dit zijn gokkasten die bandleden of muziekonderdelen als primair spelonderdeel gebruiken en daarnaast krijg je hierbij tijdens het spel de meest bekende liedjes van de band of zanger/zangeres te horen. Wil je meer interactie, meer plezier en een extra beleving toevoegen aan je ervaring met een gokkast, dan is muzikaal thema erg aan te raden. Dit zijn enkele gokkasten met een muzikaal thema, welke allen zijn voorzien van bekende hits:

  • Guns N’ Roses: 5 rollen, 20 winlijnen
  • Kiss: 5 rollen, 4 rijen en 25 winlijnen in de primaire gameplay
  • Dolly Parton: 5 rijen. Dolly Parton is zelf het Wild symbool

Gokkasten met het thema film

Daarnaast zijn er nog de gokkasten met het thema film. Deze bieden hetzelfde vertier als de gokkasten met het thema muziek en dat is uiteraard dat je onderdelen van het spel direct herkent uit het echte leven. Zo zijn Wild en Scatter symbolen direct overgenomen uit de film en is ook de muzikale toevoeging erg herkenbaar. Ken je de volgende films die een eigen gokkast thema hebben gekregen?

  • Jurassic Park: Een Microgaming gokkast
  • Gladiator: 5 rijen, 25 winlijnen en een progressieve jackpot
  • King Kong: Wild Kong free spins en een City Tower bonus als hoogtepunt van het spel
  • Terminator 2: Een enorme 1.024 verschillende manieren om te winnen

De hoogste progressieve jackpotten

Uiteraard is het altijd leuk om te spelen voor de hoogste winst en dat kan je vinden bij gokkasten met een progressieve jackpot. Binnen dit concept werken vaak meerdere online casino’s samen om bij één specifieke gokkast al hun spelers samen te laten inzetten. Hierdoor groeit de hoofdprijs extra snel en de progressieve jackpot kan dan zorgen voor een prijzenpot van enkele tonnen of zelfs miljoenen euro’s. Het is extra interessant om uiteraard op dit type gokkasten te spelen, al is het alleen al omdat je de spanning voelt opdat je een echt hoge jackpot kunt winnen.

Ook reguliere gokkasten nog altijd populair

Niet iedereen is van de speciale gokkasten met een uniek thema of gokkasten met een progressieve jackpot; het is goed mogelijk dat jij juist iemand bent die de traditionele fruitmachine kan waarderen. Ook de simpele maar doeltreffende gokkasten met een extra hoge Return To Player zijn zeer de moeite waard, simpelweg omdat je kans om hierop te winnen een stuk hoger ligt. Toegegeven, je wint over het algemeen minder hoge bedragen, maar winst is nog altijd winst.