Jackpotten

We dromen er allemaal van om de hoogste jackpot van het spel te winnen, maar dit is slechts weggelegd voor enkelen van ons. Ben je op zoek naar de hoogste jackpot die er te winnen is, kijk dan uit naar een progressieve jackpot in online gokkasten.

De hoogste jackpotten van online gokkasten

Deze progressieve jackpot is doorgaans een stuk hoger dan de reguliere gokkast potten, want binnen het spel delen diverse online casino’s hun ledenbestand om een zo hoog mogelijke inzet en dus jackpot te krijgen. Sommige jackpotten kunnen zelfs oplopen tot ver boven de miljoen. Wat zijnde hoogste jackpotten in online gokkasten?

Jackpot

Jackpot

Hoge jackpot is niet altijd een hoge RTP

Als speler denk je wellicht dat een hoge jackpot gelijk staat als een hoge Return To Player, maar niks is minder waar. De Return To Player is een percentage van al het geld dat in het spel wordt geïnvesteerd dat uiteindelijk weer wordt uitgekeerd. Stel dus dat je 10 euro in de gokkast gooit, dan krijg je gemiddeld genomen bijvoorbeeld 95,5% van je inzet terug. Dit is echter gemiddeld en het is geen vanzelfsprekendheid dat ook jij je inzet terugkrijgt, want het kan ook zomaar zo zijn dat de speler na jou alle winst pakt. Dit is anders dan de hoogste jackpot, waarbij niet altijd de hoogste RTP van toepassing is. Eén van de meest bekende gokkasten met een progressieve jackpot is bijvoorbeeld Mega Moolah en hierbij is de RTP ‘slechts’ 88,12%, terwijl andere gokkasten soms een RTP tot 96 of 97% bereiken.

De hoogst uitgekeerde jackpotten

Nu wil je natuurlijk weten welke online gokkasten je de meeste kans geven op een hoge jackpot. Er zijn diverse online gokkasten te vinden die gebruik maken van een progressieve jackpot en waar jij kans maakt op een grote prijs. Dat zijn onder meer de volgende:

  • Mega Moolah: RTP van 88,12%. Hoogste jackpot ooit: 9,49 miljoen dollar
  • Arabian Nights: RTP van 95,62%. Hoogste jackpot ooit: 4,8 miljoen euro
  • Mega Fortune Dreams: RTP van 96,40%. Hoogste jackpot ooit: 4,6 miljoen euro
  • Hall of Gods: RTP van 95,50%. Hoogste jackpot ooit: 12,15 miljoen dollar

Spelen op progressieve gokkasten

Bovenstaand is slechts een fractie te zien van de hoge jackpotten die bij zowel progressieve als reguliere gokkasten ooit uitgereikt zijn. Wil je dus echt voor het grote geld spelen, dan is het verstandig om in ieder geval een gokkast met progressieve jackpot op te zoeken. Zoals je ziet hebben gokkasten als Arabian Nights en Mega Fortunes een hoge RTP én hoge jackpot, hetgeen dit ideale spellen maakt om te spelen. Zaak voor jou dus om goed de spelregels te leren en te begrijpen hoe je bonusrondes kunt activeren. Voordat je het weet ben jij degene die met een hoge jackpot naar huis gaat!